Det osynliga jobbet... (Järnväg allmänt)

av Lennart Petersen, Sunday, August 28, 2016, 00:20 (2791 dagar sedan) @ Per-Åke Lampemo

Vilken klockren liknelse..."Prinsessan på ärten"...I all välmening säger du...ibland känns denna välmening...uppfordrande/nedvärderande och med en stor portion besserwisseranda...frågan är ju då vad en del skribenter på detta forum själva bidrager med rent praktiskt för att hjälpa NBVJ?...I det flesta fall inte med något...mer än i all välmening peka med sin pekpinne på nätet.

Kan du tänka dig...trots att de inte kunde tillgodose SJK-folket med en tidtabell i tid...så slog NBVJ försäljningsrekord denna lördag...ja, nog är det konstig...trots detta slarv (Ironi)...Prinsessan på ärten var det ja...

Per-Åke Lampemo


Om det gått så bra så ska man väl kunna tåla något.
Men kan inte en tänkbar besökare få ha synpunkter på arrangemanget och göra något så enkelt som att efterlysa en tidtabell ? Eller det är bara förbehållet den som kan visa upp aktivt deltagande ?


Se mitt inlägg ovan...vi tar det en gång till...ordet är ödmjukhet jag söker.

Mjaha..??? Någon konstaterade att det fanns ingen annonserad tidtabell för arrangemanget och lade till ett "slarvigt" , det var ungefär nivån på oförskämdheten. Och det hela var väl välmenat som en signal att om någon lämplig ser det här så lägg ut tidtabellen.
Men går det så bra ändå så är det väl ingen som behöver bry sig.


Hela tråden: