Problem på min Android (Järnväg allmänt)

av Jim Hansson, Saturday, May 20, 2017, 17:35 (2494 dagar sedan) @ Rolf Nordin

När jag går in på detta forum med min Androidtelefon i plankvisning får jag sedan någon vecka bara upp de allra första inläggen. I tabellvisning fungerar det. Postvagnen fungerar däremot helt utan anmärkning.
Jim


Ursäkta... :-) Vad är "plankvisning"? Har Android min i min lur. Visningen ser lite "skum" ut om en trådrubrik är för lång och bryts då av tabellen till höger. Eller är jag ute och vimsar ...? På Postvagnen ser det ut att vara ok. Men å andra sidan är väl detta inte något stort problem ... Allt är ju läsbart.

Plankvisning är den visning man får när man klickar på plankvisning, d v s alternativet till tabellvisning. Plankvisning är väl den visningen man får om man inte aktivt valt tabellvisning.

Jo, problemet är mycket stort då bara de första inläggen syns. Hur många varierar. Just i skrivande stund fungerar det felfritt, men om några timmar (imorgon, kanske) kommer bara det första inlägget synas och resten kommer inte tillbaka. Sedan problemet började, för ett var veckor sedan, har det hänt en gång tidigare att det fungerat felfritt.
Jim


Hela tråden: