Problem på min Android (Järnväg allmänt)

av Jim Hansson, Saturday, May 20, 2017, 18:14 (2494 dagar sedan) @ ztenlund

Om ni har lite äldre eller enklare telefoner med lägre skärmupplösning så skulle det kanske kunna hänga ihop med det. Androidversionen borde inte styra eftersom webbläsaren uppdateras via Google Play (om ni inte har något rejält gammalt).


Nu är jag ingen IT-snubbe men tycker inte din teori håller av följande skäl:
- Min surfplatta, där forumet fungerar, är 5 år gammal. Telefonen ett drygt halvår gammal.


Det besvarar ju ingalunda vad jag skrev i sin helhet, eller hur?
Jag vet inte säkert vad problemet beror på, men kan konstatera att det fungerar i min telefon. Den är väl också något halvår, så om bara det styr så borde det ju antingen inte fungera i min telefon eller fungera i din telefon. ;-)

Har du panelen med senaste inlägg öppen? Jag testade lite med ett fönster på datorn och om den är öppen och det matchar med upplösningen (fönsterbredden) så kan det se ut som att det fattas trådar. Några hamnar upptill och sedan blir det tomt längs panelen och sedan kommer resten under. Detta sker tidigare och mer påtagligt här än i Postvagnen. I så fall borde det hjälpa att lägga telefonen i landskapsläge eller stänga panelen.

- Det fungerar på Postvagnen.


Men Postvagnen kör fortfarande en gammal version av mjukvaran, precis som det här forumet gjorde förut (den var väl till och med ännu äldre).

Jim

Som jag skrev i ett svar på annat ställe i tråden, just nu fungerar det felfritt. Det gjorde det för ett par dagar sedan också.
Fungerade det i plankvisning på din telefon igår t ex? Det gjorde det inte på min.

Det du skriver ang Postvagnen tar jag i s f som bevis att felet ligger i forumet. Om versionen gör att forumet inte fungerar på nya telefoner är det ju en brist i forumet. Antingen får Google anpassa sig till Järnvägshistoriskt Forum eller tvärtom.
Jim


Hela tråden: