Problem på min Android – historien bakom synpunkterna (Järnväg allmänt)

av Arne, Sunday, May 21, 2017, 17:36 (2493 dagar sedan) @ Överkörmästaren

Det är ingen otydlig kritik du kommer med mot den/dem som sköter det här forumet. Du hade ju kunnat skriva det som hjälpsamma förbättringsförslag, i stället för att döma ut det som slarv. Du har kanske missat att hela forumprogrammet nyligen fick bytas ut, och att det tydligt annonserades att översättningen inte riktigt skulle hinnas med, men du kan ju ändå ha lite tålamod med en ideell verksamhet.

Du skulle ju även kunna hänga på andra forum (eller du kanske föredrar "fora"[b][/b]) i stället, där du är mer nöjd med översättningarna om det nu är sådana saker du tycker är viktiga fastän själva forumet egentligen handlar om något helt annat, som du bara förefaller marginellt intresserad av.

Jag är uppriktigt ledsen för att mitt inlägg här i tråden har missuppfattats! Och om någon person har känts sig personligt kritiserad så ber jag oförbehållsamt om ursäkt! Det har alltså inte varit meningen att kritisera detta fina järnvägshistoriska forum och dess ideellt arbetande funktionärer på något sätt.

Vad jag däremot tidigare skrev här i tråden var en recension av My little forum och dess programvara. Jag har alltså några synpunkter på den översättning av MLF version 2.3 till svenska som man kan läsa om på forumprogrammets, alltså MLF:s egen hemsida. Den översättningen är ju gjord av andra än vårt forums funktionärer. Men dessvärre hänger då My little forums svenska översättningar med till alla som använder sig av just den här programvaran.

Det innebär dock på inget sätt en kritik av det svenska järnvägshistoriska forumets funktionärer! Men när man sedan i sinom tid får tid för att lokalt anpassa den svenska textfilen, som erbjuds gratis av de ansvariga personerna bakom forumprogramvaran My little forum, så kan det kanske vara läge att finjustera en del ord och meningar. Som framgår av den här tråden finns det ju även andra forumskribenter som inte förstår vissa uttryck i programvaran.


Hela tråden: