Photobucket (Fotografier/bildfrågor)

av Anders Sandgren, Friday, July 07, 2017, 17:03 (2484 dagar sedan) @ Christer Fredriksson

Om jag förstår deras regler så skiljer de på länkning 3djeparts-hostning. Om man gör en länk till PhB-sidan så är det länkning, om man gör länk direkt till bildfilen så är det 3djeparts-hostning.
Länk till bildsidan har man med mellannivån av avtan medan länkning direkt till bilden kräver det dyraste abbonnemanget.

Ett alternativ är ju ett konto på ett web-hotell, t.ex one.com, men det kräver nog litet mer web-kunskaper samt är inte heller gratis. Vill man ha säker datalagring (backup) kostar det mer.

Problemet med bildlagring är att det tar mycket plats och om man är någorlunda seriös kräver det dessutom backuprutiner som inte är gratis. Och så måste någon sköta driften på det hela. Annars finns det säkert någon form av server-applikation som kan laddas på en server. Men vem betalar detta? Forumet är idag gratis för skribenterna och läsarna genom att det tar begränsat utrymme på ett web-hotell, men skall man dessutom erbjuda lagringsutrymme så stiger kostnaderna. Att konkurrera med Photobucket är inte rimligt varken för SvJM eller JVMV.


Hela tråden: