DEVA-motorvagnar, vad finns kvar? (Fordon: motorvagnar / dressiner)

av Björn J/SkLJ, Tuesday, February 26, 2008, 15:45 (5901 dagar sedan) @ Granis

En riktad insats av ett litet särintresseskonglomerat vore nog bästa chansen just nu. Bara ingen får för sig att skrota den så ordnar det sig väl till slut...


Problemet är väl bara att det var så det började en gång, d v s några enskilda med anknytning till WFJ som tog initiativ till projektet. Och när dessa sedan försvann/ gav upp somnade projektet in. Inget "breddintresse" inom föreningen således. Och det kan man kanske förstå med tanke på hur mycket annat som måste göras. Hur tankar och planer var inom SkLJ när de "tog över" vet jag inte, men uppenbarligen har det inte hänt nåt där heller (?) Ska någon förening syssla med ett dylikt projekt måste det alltså vara rejält förberett och förankrat. Och med ordentliga resurser avdelade såväl inom som utifrån (sponsorer).

/ L G

För SkLJ's del var det i första hand att rädda DEVA'n från att skrotas(vilket nog hade gjorts).Några större planer har aldrig funnits att starta upp i nuläget,utan kanse ett framtidsprojekt.Där imot så finns planer att skrota ner X4p'n och plocka den på delar.
Björn J SkLJ


Hela tråden: