Tiden ur led hos ÖSlJ - nej! (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Anders Svensson @, Monday, April 21, 2008, 17:58 (5821 dagar sedan) @ Micke Carlsson

Var det ett internt forum eller öppet för allmänheten? Hade det något särskilt tema eller var det ett allmänt "fritt fram för snack om ÖSlJ"-forum?

Undrar därför att jag fundrat över om forum är ett bra sätt för en förenings ledningsfunktioner att upprätthålla en dialog med medlemmarna. Tekniken i sig är nog bra och har unika fördelar för det syftet, men "folk" verkar inte gilla metoden, kan det stämma?

Det var ett öppet forum - åtminstone enligt min minnesbild från att ha varit inne och tittat någon enstaka gång. Detta knyter an till en diskussion som förts här, i PV på Veterantågs/JHRFs Forum då & då om att tanken med specialiserade forum är bra, men att forana måste ha en viss kritisk massa av inlägg och besökare för att "lyfta", vilket ofta är ett problem i de specialiserade forana! Annars skulle undertecknad, som är lite av struktureringsfascist, gärna se att diskussioner kring föreningsfrågor ägde rum i JHRF Forum, järnväghistoria här, nytt & krytt kring järnvägen i PV, mj-frågor i ngt av mj-forana, spårvägar i SSS Forum o s v... Men samtidigt är det jobbigt att kolla av en gäng fora om man har åtminstone intresse av att läsa om många olika företeelser inom järnväg och spårväg! //Anders


Hela tråden: