Obehagligt i soppan FVJ (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Mattias Jansson @, Saturday, January 19, 2008, 02:46 (5936 dagar sedan) @ Toker

Exakt, och att därtill ta till ett så - ursäkta uttrycket - rätt billigt argument som "är museiföringar grogrunder för främlingsfientlighet" utifrån en sådan sak, det känns minst sagt barnsligt.
Låt oss bara för sakens skull betrakta ordet "grogrund". Ursprungsskribenten skulle med detta ord alltså mena att inom ramen för museiföreningar sprids diverse åsikter om utlänningar eller något i den stilen...
Men allvarligt talat, är inte det att dra för stora växlar på ALLTING?! Snälla nån?! Rätt simpelt faktiskt att implicit antyda att det skulle vara så att järnvägsföreningar skulle vara något slgas opinionsbildare eller plantskolor för vad det vara må! Det är ju för fan bara en museiförening och om någon i den föreningen dessutom inte gillar utlänningar; allvarligt talat; att därifrån insinuera att museiföreningar skulle vara något slags plantskolor - genom uttrycket "grogrund" kan det fanimig inte tolkas annorlunda - det är för h-e så dumt att det inte kan tas för något annat än - i bästa fall moralpanik - i sämsta fall ren idioti.
FVJ må ha sina problem,men för fan, spela inte över, nu börjar det faktiskt bli pinsamt, det är ingen poltisk organisation, det är för h-e bara en dj-vla musieförening!!!


Hela tråden: