Välkommen till "nya" Järnvägshistoriskt Forum (JvmV informerar)

av Trafikchefen Järnvägshistoriskt Forum, Saturday, January 26, 2008, 09:39 (5897 dagar sedan)

Vad är nytt i Järnvägshistoriskt Forum?
Bland det som är nytt är att man vid inskrivning av inlägg kan välja vilken kategori (viktigt!) som bäst passar till innehållet i ditt inlägg. Man kan även välja vilken visning som passar bäst, trådad eller tabellvisning.
När du som oregistrerad användare gör inlägg måste du fylla i den så kallade "Spam Check" innan du skickar inlägget.

Registrering är tills vidare frivillig. Vi rekommenderar dock att du registrerar dig och om du väljer att göra detta så sker det helt automatiskt. Klicka på "Registrera dig" på forumets huvudsida längst upp till höger. Fyll i dina uppgifter i formuläret och "SKICKA". När detta är gjort får du efter ett tag ett mail till den e-postadress som du har valt. I mailet står det hur du ska göra för att aktivera din registrering.
Fördelar med att vara registrerad användare är bland annat: att du inte behöver skriva in "Spam Check" när du skickar inlägg. Du har dessutom 60 minuter på dig att gå in och ändra/redigera ditt inlägg. Vidare är ditt namn eller alias skyddat från obehörig användning. Du kan även tryggt ange din e-postadress eftersom ingen annan, inklusive spamrobotar, kan se den i klartext.

Vårt gamla forum stängdes den 4 februari. Anledningen till detta var att leverantören Parsimony lägger ned sin verksamhet.


Handledning i hur du bifogar bilder i dina inlägg finner Du här http://www.jvmv.se/forum/handledning_bild/bilduppl.html

Regler för forumet hittar Du här: http://www.jvmv.se/forum/index.html

Välkommen till det nya forumet och förhoppningen är att du ska trivas lika bra som förut, kanske ännu bättre!:-)