Tågsläpp på Nynäshamns Järnvägsmuseum: (Järnväg allmänt)

av maxpowers, Monday, April 13, 2015, 13:03 (3272 dagar sedan)

Söndagen den 26e april arrangerar vi på Nynäshamns Järnvägsmuseum även i år det traditionella tågsläppet. Arrangemanget syftar till att vara en inblick i vad som händer i kulisserna i vår verksamhet. Vi visar upp våra lokstallar berättar om vår verksamhet och genom praktiska demonstrationer visar vi hur det är att vara aktiv hos oss.

Vi bjuder på Kaffe och te till alla besökare samt säljer korv och bröd, mackor och läsk. Vi säljer även böcker, leksaker mm.Vi bjuder även barnen på ballonger och sockervadd. (Obs gäller så långt lagret räcker).

För er som vill uppleva det som händer när våra tåg inte är ute och tuffar runt på spåren eller vårt museum är öppet är detta ett gyllene tillfälle att besöka oss, kanske vill du även utmana din pappa eller kanske din fru i vem som är bäst (Snabbast) på att spika i rälsspik eller i några av våra andra aktiviteter.

Vi har öppet mellan klockan 10 och 16 och adressen är Nickstabadsvägen 9 i Nynäshamn, åker ni tåg så gå av vid Nynäsgårds station och gå 100m österut.

Välkommen!

Bakgrundsinformation: http://www.jvmv.se/tagslapp/
För mer information kontakta:

Henrik Arvidsson Samsonowitz
Informations & Marknadsansvarig
Tel: 072-9131678
Epost: henrik@mareimbrium.net