Deprecated: Function strftime() is deprecated in /customers/c/d/b/jvmv2.se/httpd.www/gamlaforum/inlagg.php on line 51 Gamla Järnvägshistoriskt Forum - Re: Frosseri

<< Till Järnvägsmusei Vänner

Gamla Järnvägshistoriskt Forum

Till (nya) Järnvägshistoriskt Forum >>

Åter till forumets huvudsida
Observera att detta forum är stängt för nya inlägg

Re: Frosseri

av Micke Carlsson lördagen den 29 december 2007 nicke: Frosseri

>>>....så tycker jag att era frågeställningar och funderingar bör ventileras på det utlysta mötet ifråga och i sin tur där på plats avgöras/besvaras av de närvarande medlemmarna.
>>>Det är ju trots allt FVJs och dess medlemmars bekymmer.
>>>"Varför bära andras bördor" :-)
>>>Just wait and see!
>>>Hilsen
>>>Johan
>>Nja jag pratar principerna.. det gäller ju att lära sig av andras misstag för att slippa göra om dem...
>>Kanske diskussionen platsat bättre i JHRFs forum men den var ju tidigare i stort sett avsomnad och nu alldels nystartad. PV brukar inte tåla dylika diskussioner, då har JHs moderator högre i tak...
>>Sen kan det för de inblandade ge en möjlighet att föra fram sin åsikt och väcka intresset till liv bland avsomnade medlemmar att bevista mötet (dock borde kallelsen i sig vara en bra väckarklocka).
>>Vill man inte läsa tråden så slipper man ju ;o)))
>Alltså. ärligt, är det inte dags att lägga ner det här ett tag och låta händelserna i Klippan ha sin gång. Sitta här och peta i teoretiskt styrelseledarskap och annat kan knappast tillföra JVM-forumet annat än en känsla av skadeglädje och frossande i andras olycka från somliga. Det finns säkert mycket att säga om styrelsen i nämnda förening, men det görs bäst på plats! Alla är vi välkomna att lösa medlemskap och vräka galla på det extra mötet om nu det är meningen med livet.En del av järnvägsföreningsknutteriet är att skapa en fungerande administration, så jag ser ingen större skillnad mellan spekulation i lämplig rälsvikt eller spekulation i hur ordvrängerier i stadgar ger olika utfall. OK, det ena ämnet är om möjligt ännu smalare än det andra. Än sen? Det är en del som hör till om man ska kunna leka tåg även om det är relativt få som engagerar sig i den adm. delen. Så hur det kan vara upprörande att diskutera det, kan jag inte riktigt förstå.


Hela tråden: