Ny forumplattform. Välkommen! (JvmV informerar)

av Trafikchefen Järnvägshistoriskt Forum, Friday, December 28, 2007, 19:17 (5936 dagar sedan)

Eftersom Parsimony stänger Järnvägshistoriskt Forum den 4 februari 2008 har vi nu startat en ny plattform baserad på programvara från "My little Forum". Forumet rullar nu på vårt webbhotell och den nya adressen är www.jvmv2.se/forum
Försvenskningen av programvaran är ännu inte helt klar men blir det förhoppningsvis inom en snar framtid.
Det gamla forumet som ligger hos Parsimony är stängt för nya inlägg från den 31 december. Läsa och söka i de gamla inläggen kommer att vara möljligt fram till dess att forumet släcks den 4 februari. Vi kommer att jobba vidare med att försöka konvertera det gamla forumets inlägg över till detta forum.

Vad är nytt i detta forum?
Bland det som är nytt är att man vid inskrivning av inlägg kan välja vilken kategori som passar bäst. Man kan även välja vilken visning som passar bäst, trådad eller tabellvisning.

Registrering är frivillig och sker helt automatiskt. När du har registrerat dig får du ett mail till den epostadress som du har valt. I mailet står det hur du ska göra för att aktivera din registrering.
Som registrerad behöver du inte skriva in "Spam Check". Du har dessutom 60 minuter på dig att redigera ditt inlägg. Vidare är ditt namn eller alias skyddat från obehörig användning. Du kan även tryggt ange din epostadress eftersom ingen annan, inklusive spamrobotar, kan se den i klartext.

Arbete pågår med framtagning av en användarhandledning!
Handledning i hur du bifogar bilder i dina inlägg finner Du här http://www.jvmv.se/forum/handledning_bild/bilduppl.html

Regler för forumet hittar Du här: http://www.jvmv.se/forum/index.html
Välkommen till det nya forumet och förhoppningen är att du ska trivas lika bra som förut, kanske ännu bättre! :-)


Hela tråden: