WFJ: Vem ska ta över som arrendator efter kommunen? (Järnvägs- och Museiföreningar)

av C. Andersson, Saturday, August 23, 2008, 22:53 (5695 dagar sedan) @ sven olov wikblom

Hej!
Känns det inte löjligt att höra Tommy Palmqvist talar om en kompetent arrendator med pengar i ryggen. Finns det någon museförening som drivs så?
Jag tvivlar!
MVH
SOW

Tja, av Tommys hånskratt att döma så är han villig att förlänga kontraktet först då det vandrar kameler på nordpolen, dvs ist för att säga att jag är trött på järnvägen-den ska rivas, så formulerar han en omöjlig uppgift åt WFJ, då slipper han undan från den värsta kritiken, han kommer att säga-Vi gav WFJ en (omöjlig) chans, men de tog den inte. WFJ har fått upp ångan rejält med de nya ångbåts/veteranbuss-planerna, men på andra sidan står en envis Tommy Palmqvist och lurar. Det som främst talar för WFJ är det nya samarbetet med ångbåtsrederiet och den giftiga svårsanerade bangården. Det som talar emot är uppsägningen och den nya Rv 50, där VV helt saknar budget för ny järnvägsövergång.

Landshövdingen och den fd rikspolischefen Björn Eriksson ska invigningstala på veterandagen den 31/8, han om någon borde väl kunna påverka WFJs förhållande till kommunen. Vad kommer talet att handla om? kommer han ta upp WFJs uppsägning?


Hela tråden: