En anekdot om ett vagnsrenoveringsdilemma (Historiskt material)

av Micke Carlsson., tisdag, september 23, 2008, 19:23 (4745 dagar sedan) @ Erik Samuelsson

Undan med ryggskraporna då och fram med knogjärnen!

Man får ha hur jädrans trevligt man vill när man håller på med tåg, men man har till slut inte trevligt alls om man inte är överens om vad det är man håller på med! Därför spelar det roll vad man bestämmer nämligen att man bestämmer något.

Och så kan vi diskutera vad det är man ska bestämma beroende på vad man vill åstadkomma. Och kanske kan man inte förebygga allt eller tänka på allt men man får då ta itu med det när situationen uppstår!

Men att hålla på och hävda att det är ändå bara en fritidssysselsättning det här, herregud måste det vara så allvarligt hit å dit, kan vi inte bara ha lite kul under tiden som vi håller på?

Nä det kan vi inte! Det är ju därför alla föreningar någon gång ibland eller ständigt träter om småsaker som skillnaden på långa och korta bult. Det finns så många begrepp men så få innehållsförteckningar. Hur har man t ex "kul" när man har en fritidssysselsättning? Är ditt "kul" samma för mig?

Det du tycker är kul, det får stå för dig. Om vi är med i samma förening så hoppas jag att våra uppfattningar antingen sammanfaller eller samverkar, annars kommer vi garanterat inte att ha kul någon av oss. Därför är det viktigt att vi är helt på det klara med vad vi ska göra, så får vi själva ta ställning till om vi får vår kul-belöning på det viset.


Hela tråden:

 

powered by my little forum