Huvudsidan. Vad visas där. Använd Tabellvisning (Forumet)

av danielb987 @, måndag, maj 09, 2016, 19:11 (1557 dagar sedan) @ Harald

Curt har i vart fall delvis rätt. Om man använder forumets standardinställningar är sannolikheter mycket stor att man missar nya inlägg i gamla trådar om man inte läser forumet varje dag. Många andra forum visar tråden med det senaste inlägget överst, medan det här forumet som standard visar trådarna efter när trådens första inlägg är skrivet. Vilket gör att sannolikheten att en sporadisk besökare missar intressanta nya inlägg i gamla trådar är mycket stor.

Alltså, om man vill vara säker på att besökare verkligen läser ens nya inlägg så är det mycket bättre att skapa en helt ny tråd än att svara i en gammal tråd.

Grundproblemet är att forumets programvara har ett antal år på nacken och att det har kommit nyare forumprogramvara, t ex phpBB. Men samtidigt är jag väl medveten om att det är inte helt enkelt att byta ut ett befintligt forum. Dels behöver forumets administratörer lära sig det nya forumet och hur man konfigurerar det, dels måste besökarna lära sig det nya forumet vilket kan vara problematiskt om man har många datorovana besökare.

Med vänlig hälsning
Daniel


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum