M och F också (Historiskt material)

av Överkörmästaren @, tisdag, december 03, 2019, 19:59 (410 dagar sedan) @ Sune Nylén

Aha, nu förstår jag vad Sune menar. När han svarade för andra gången så ändrade han ämnet till "M och F också". Det har nog flera av oss inte ens observerat förrän nu.

De flesta ser till att hålla sig i tråden och svara på lämpligt ställe i trådstrukturen, och låta rubriken vara orörd. Sune tillämpar i stället principen att placera sitt inlägg var som helst, men att med hjälp av rubriken försöka antyda vilken fråga han svarar på. Så kan man givetvis också göra, fast man kan lätt spela publiken ett spratt!


Nja!! Det gjorde jag väl inte direkt medvetet, men tydligen är det så att om jag inte infogar "citat", så verkar det som det skulle kunna hamna var som helst, utom där jag tänkt att det skulle vara,även om jag söker flika in det i rätt följd.:-D :-(

Nja, det spelar ingen roll om du infogar citat eller inte.

Men vad menar du med "flika in det i rätt följd"? Man kan inte flika in ett inlägg mellan två andra utan man ska välja vilket inlägg man vill svara på.

När du förklarade vad T och B var så svarade du på startinlägget. När du sedan förklarade vad M och F var så gjorde du det som svar på cgn1954:s inlägg där han sade "Tack". Inte för att det gör något, man brukar ändå förstå vad du menar :-)


Hela tråden:

 RSS-feed av trådar

powered by my little forum