Ohistoriskt tåg (Järnväg allmänt)

av Lennart Fransson, Saturday, February 29, 2020, 19:13 (1520 dagar sedan) @ K Lemming

Många intressanta skribenter försvann otvivelaktigt vid omläggningen.


....konstaterar jag att ett ganska stort antal personer som av olika skäl och med olika emfas sa att de inte skulle registrera sig i nya PV efterhand har gjort det i alla fall, med andra än sina tidigare användarnamn.


Intressant, då kan man ju inte låta bli att undra hur ni kan veta att det är samma skribenter när dom registrerar sig under nya användarnamn?


Samma e-postadress?


Ja antingen det eller att dom loggar IP nummer och för något register över dessa kopplat till tidigare användarnamn. Eftersom man inte behövde uppge personuppgifter på gamla forumet som man nu måste på nya forumet kan det ju knappast vara genom dessa man känner igen skribenter. Några fler metoder än epost eller IP för att identifiera gamla skribenter finns inte. Ja möjligen om deras tidigare användarnamn var deras namn och deras nya användarnamn är något annat men deras personuppgifter stämmer med tidigare användarnamn.
Lustigt oavsett att SJK tycks roa sig med att sitta och kolla upp vilka gamla skribenter som reggar sig under nya användarnamn och identifiera dessa.

Ibland räcker det långt att ha läst Postvagnen och Järnvägshistoriskt forum tillräckligt länge, för att lista ut att samma person förekommer under olika namn. Såväl formuleringar, referat från upplevda händelser samt förmågan att "nappa på vissa beten".


Hela tråden: