Ny hemsida - Våra fordon i TJF (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Mattias Jansson, Sunday, March 21, 2021, 18:32 (1125 dagar sedan) @ Herbert Paalberg

Var har jag sagt att någon ljuger, jag talar bara om sanningen om inköpet av Ybo5p 900 som finns dokumenterat om man intresserar sig för att syna papperen. Men här skall man tydligen knipa igen matluckan och knyta ihop näven i byxfickan, men där har du fel, när jag ser saker som ej stämmer med verkligheten får du finna dig i att jag opponerar mig. Vi lever i ett fritt land och jag har varit med länge nog i branschen och kan föreningens historia innantill då jag även tidigare varit med i styrelsen vid uppstarten av föreningen och vem är du att sitta som en domare i detta ärende?

Du skrev: "Märkligt att inte berätta sanningen om förvärvet." vilket låter rätt insinuant.

Och visst lever vi i ett fritt land vilket gör att jag har samma rätt att ha synpunkter på ditt sätt att uttrycka dig om TJF och dess verksamhet som du har. Om det gör mig till en domare är väl upp till den enskilde läsaren att avgöra, men jag använder mig av samma rättigheter att yttra mig som du.

Dessutom blir det litet småfånigt att skriva saker som "...men nu lägger jag locket på för gott i detta forum och jag ångrar djupt att jag överhuvudtaget engagerade mig i denna förening (TJF) men det är så dags efter alla år" bara för att sedan fortsätta skriva på precis samma sätt bara fyra dagar senare.

Men som sagt, jag hindrar dig inte från att skriva, det varken kan eller vill jag. Men jag yttrar mig ibland om eller när jag känner för det.


Hela tråden: