SÅS - avyttring av jvgmtrl (Fordon: vagnar)

av Carl-Erik Olsson, Friday, May 21, 2021, 18:51 (1068 dagar sedan) @ Carl-Erik Olsson

Ovanstående säljes för i princip skrotpris i befintligt skick på plats i Stockholm-Västberga. Mer info och intresseanmälan till undertecknad via mail carlerik1921@gmail.com eller i denna tråd senast 31/5
/SÅS gm CEO

Vi har fått en del intresseanmälningar för denna materiel som vi ska svara på, vissa saker finns det flera intresserade av så det är inte självklart vem som i så fall ska ha förmånen. Vi återkommer till er som har hört av er, så ni är inte bortglömda.
Men man har i våra gömmor hittat ytterligare nåt som vi inte ser nåt eget bruk för: När vi hämtade vårt tidigare trafiklok E2 1242 på dess beredskapsuppställningsplats i Ravenjaur 1996 så hade loket monterad "norrlandsplog" som säkert är ändamålsenlig på rätt plats och förhöjer förstås lokets utseende, men för vår del i 08-land ser vi den som överdimensionerad och otymplig vid våra korta körningar. Den blev därför hos oss utbytt mot ett par konventionella plogar och är således även den tillgänglig för intresserad spekulant. Går säkert att montera även på andra loktyper än E2 med "konventionella drag- och stötinrättningar", ev m h a lite egen anpassning.
Dessutom har vi en del linsfjäderpaket till boggier 91/07 som kanske kan vara intressanta. Hör alltså av er om intresse finns!
/CEO i SÅS igen


Hela tråden: