NÖJ 16 / N6p 3163 (Fotografier/bildfrågor)

av K Lemming, Tuesday, March 08, 2022, 00:24 (779 dagar sedan) @ Överkörmästaren

Tack för bildserien, kul att se hur det var innan ens egen tid.


Är loket NÖJ 16/N6p 3163? Vad är statusen på loket idag? SRJmf:s webbsida är inte den mest överskådliga och informativa och på Lennakattens sida hittar jag inget.


Löpande uppdateringar sker mest på Facebook och Instagram-sidorna; webbsidan är lite tungrodd att redigera.


Ok, synd, en bra webbsida är alltid intressant att ta del av från föreningar med info om föreningens fordon, byggnader, m.m och lite nyheter då och då. Instagram måste man ju ha numera för att kunna titta på och Facebook är inte detsamma som en webbsida med fakta och info om en förening, men klart en bra kanal att förmedla nyheter.
Låter ju trist att webbsidan är tungrodd att redigera, känns som ni skulle behöva byta webbsidelösning för det ska inte en modern webbsida behöva vara. Vill minnas att ni hade en riktigt bra webbsida förr?

Den frågan får du nog ställa på ett webbdesignforum? Här handlar det om järnvägshistoria. ;-)

Jaså, så jag ska fråga på ett webbdesignforum om SRJmf hade en annan riktigt bra webbsida tidigare? För det var den enda fråga jag ställde och vad det därtill har med webbdesign att göra förstår jag öht inte. Nu snurrade du väl allt bra till det. :-D

Men det kanske är så att vissa tycker att det är jobbigt med kod och sånt, och gärna bara skriver rakt upp och ned i stället :-)

På moderna webbsidor och programvara för webbsideunderhåll kan man göra uppdateringar (och även skapa webbsidan utan att skriva kod om man nu inte vill köpa en färdig webbsidemall som man fyller med sitt eget innehåll) som inte är många klick extra mot att göra ett inlägg på Facebook. Men nu var det ju inte webbdesign vi skulle diskutera. ;-)


Hela tråden: