NÖJ 16 / N6p 3163 (Fotografier/bildfrågor)

av Anders Ljung, Tuesday, March 08, 2022, 16:17 (751 dagar sedan) @ K Lemming

Löpande uppdateringar sker mest på Facebook och Instagram-sidorna; webbsidan är lite tungrodd att redigera.


Ok, synd, en bra webbsida är alltid intressant att ta del av från föreningar med info om föreningens fordon, byggnader, m.m och lite nyheter då och då. Instagram måste man ju ha numera för att kunna titta på och Facebook är inte detsamma som en webbsida med fakta och info om en förening, men klart en bra kanal att förmedla nyheter.
Låter ju trist att webbsidan är tungrodd att redigera, känns som ni skulle behöva byta webbsidelösning för det ska inte en modern webbsida behöva vara. Vill minnas att ni hade en riktigt bra webbsida förr?

Problemet är om det är en person som kan hemsidan innan och utan, och arbetar drygt dubbel heltid på sitt normala jobb. Det är tillsatt en grupp yngre förmågor som styr upp det här, men det är en generationsfråga om vad och hur som är viktigt. Jag ska egentligen inte säga någonting, jag vet inte vad som händer bakom kulisserna just nu.

Renoveringen av NÖJ 16 pågår. Den blir klar vilket år som helst. Det är svårt för den oinvigde att se vad som pågår, men det rör på sig.


Tack för infon. Har du möjligen tid/lust att i korthet beskriva lite vad som gjorts och som är kvar att göra på loket? Har alltid gillat dessa loken sedan jag som barn fick boken Sista Svenska Ångloken med bilder från Hå-Vallvik och dom som jag då tyckte märkliga "en-buffert-loken". :-)

Jag har ingen större insyn just nu efter att jag fortfarande försöker återhämta mig från att ha legat på sjukhuset sommaren 2020 och singlat slant med liemannen. Men som jag förstår är det kvalificerade arbeten med svarv och fräs, framförallt på rörelsen som är grejen just nu, och et hänger på hur mycket tid enstaka personer har att lägga vid sidan av det civila livet. Den som är skicklig i verkstan tenderar att vara skicklig och efterfrågad även på jobbet.
Det går långsamt med NÖJ16 för den enda nivån på resultatet som är godkänt är 'perfekt'. De som jobbar med maskinen är inte i sig hemlighetsfulla, det är bara inte naturligt för dem att visa upp sig på nätet stup i kvarten.


Hela tråden: