Till nuvarande och nya medlemmar i GBBJ (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Micke D, Saturday, October 01, 2022, 15:21 (567 dagar sedan)

Till nuvarande och nya medlemmar i GBBJ, Grängesbergsbanornas Järnvägsmuseum.

”Efter en svårforcerad uppförsbacke från Bälgvikens station, till dess att stigningen planar ut invid Harsjöns vackra strand och f.d. station, kan en ljusning äntligen skönjas. Vi kan stanna till ett litet tag och njuta av utsikten och känna malmtågens historiska triumf, när de med nytt vatten i tendern kunde fortsätta sin resa utmed TGOJ spåren”

Det har absolut varit lite tyst från föreningen, vilket vi beklagar. Dock så har mycket gjorts på olika plan och fokus har legat på att arbeta i kapp och hitta former för verksamheten i stort och smått.

Som i alla föreningar är medlemmarna en viktig förutsättning för verksamheten och vi är nu äntligen framme att kunna uppdatera medlemmarna på vad som hänt och sker.

- Du som Är eller har varit medlem i GBBJ och läser detta, får mer än gärna uppdatera oss så medlemsregistret kan ses över, och framför allt säkerställa att Du erhåller medlemsinformationen.

- Är Du som ännu inte är medlem i GBBJ intresserad att kliva ombord och hänga med, så är du varmt välkommen att registrera dig som medlem redan nu inför 2023!

Skicka ett mail med namn, adress, telefonnummer från den mailadress du önskar erhålla info via primärt, till medlem.gbbj (snabel a) gmail.com
Eller ring/skicka sms till 070 328 72 12 (Mikael Däckfors)

Bästa GBBJ Hälsningar via Jan-Erik Hedlöf, Lars Åhlström och Mikael Däckfors

[image]
Foto: Jan-Erik Hedlöf med ett GBBJ tåg vid Harsjöns strand


Hela tråden: