Björn Alnebos Roslagsbanebilder – del 31 (Bana)

av Peter Bolin, Wednesday, February 01, 2023, 11:12 (51 dagar sedan) @ Peter Bolin

Tack för alla inkomna kommentarer. Bilderna är säkerligen i fel ordning. Som jag berättat har jag inte kvar Björns originalnegativ, så jag kan inte kontrollera ordningsföljden. Jag lägger ut bilderna i den ordning som jag fått dem från skannern.

Det var även den här gången tämligen utfrätta bilder, men slutresultatet efter bearbetning tycker jag är acceptabelt. Det blir en hel del jobb med ljus och kontrast i bildbehandlingsprogrammet för att få till det.

Tro det eller ej: I skrivande stund befinner jag mig på mitt externa kontor och använder den bärbara datorn med mobilt internet. Jag kommer just nu in på forumet med den internetuppkopplingen. Det gjorde jag inte i går. Bilderna lade jag ut hemma innan jag gick till kontoret.

Det har varit problem med åtkomsten till forumet via mobilt internet ända sedan uppgraderingen av forumet i september. För mig är det väldigt opraktiskt eftersom jag vistas på det externa kontoret hela dagarna under arbetsveckorna. Det är normalt bara på helgerna som jag använder den stationära datorn med fast lina hemma.

/Peter Bolin


Hela tråden: