Björn Alnebos Roslagsbanebilder – del 31 (Bana)

av Peter Bolin, Thursday, February 02, 2023, 23:24 (53 dagar sedan) @ Thomas Tell

Tack till Thomas för dessa synpunkter. Jag ska göra ett försök att bena ut ordningsföljden på bilderna när jag lägger ut februariomgången. Ibland ser jag i vilken ordning de ska komma, men det är långt ifrån alltid. Mina kunskaper om trafikupplägget under åren kring 1970 har en del brister med tanke på att jag bara var sex år gammal då. I stället har jag lagt tid på att få ordning på ljus och kontrast på alla bilder som i vissa fall varit ganska utfrätta.

Utöver ett par årliga turer till Eddavägen fram till 1973 åkte jag en gång till Näsbypark, en gång till Österskär och en gång till Rimbo före 1975. Då kom mitt intresse i gång mer på allvar, och jag började åka regelbundet med alla linjerna.

Björn berättade att han sålde en del diabilder i färg på Tradera 2019. Jag fick också tillgång till färgdior som jag använde i delarna 1–4. Originalbilderna var då sålda men det fanns inskanningar av dem i tillräckligt hög upplösning. Har du tillgång diabilder utöver dem som jag visade under 2020?

Nu har jag ändrat i profilinställningarna så att alla registrerade användare kan kontakta mig via e-post. Till skillnad från i går kom jag inte in på forumet via mobilt internet i dag. Nu är jag hemma och använder den stationära datorn med fast lina, så nu kommer jag in på forumet igen.

/Peter Bolin


Hela tråden: