FVJ synpunkter (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Stefan Nilsson, Saturday, January 05, 2008, 21:56 (5953 dagar sedan) @ morrgan

Får börja med att tacka morrgan för den fördjupade informationen du gav mig via telefon. Nu har jag alltså som jag sa då även hört mer om din sida av saken.

Låt mig också beskriva varför jag, som inte har ett skvatt med det hela att göra, skrev mitt förra inlägg, som föranledde dina förtydliganden. Det är helt enkelt för att det är väldigt lätt att tolka dina inlägg som små utlösare till opinion för er sida av saken, snarare än som debattinägg. Du skriver ovan att du inte tänkt fördjupa dig i debatten, men samtidigt väcker du ju just debatt genom dina korta inlägg med hänvisningar till en hemsida fylld av ena partens framställanden.

Och däri finns orsaken till min reaktion: jag tycker inte det är en debatt utan ena partens agerande i en kampanj. Oavsett vad denna sen syftar till och hur rätt eller fel den må vara (detta bedömer inte jag alls), så tycker jag inte den hör hemma i detta forum. Slutsumman är att jag som forumläsare inte är så intresserad av att ta del av en kampanj. Debatt är en sak, eftersom det handlar om järnvägsföreningsverksamhet som flera kan lära av.

Men visst, jag kan ju låta bli att läsa inläggen... Samtidigt har vi ju samma intresse du och jag, att reagera när folk far illa i föreningsverksamheten. Och jag hoppas det löser sig på bästa sätt, för föreningen och för verksamheten, oavsett vilken "falang" inom FVJ som får förtroendet vid extrastämman.

Jag när inga som helst ambitioner av att försöka balansera upp något, eller välja sida i soppan, och därmed ska inte heller jag delta mer i detta - speciellt då jag som sagt inte alls har med det att göra. Och det kan ju också hända att min känsla är helt ute och cyklar...! ;-)

Bästa hälsningar
Stefan Nilsson

Låst
2194 visningar

Hela tråden: