Morrgans åsikt om FVJ (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Fredrik Lundström, Wednesday, January 16, 2008, 03:44 (5939 dagar sedan) @ Gunnar O

Hittade inget bra ställe att stoppa in detta inlägg, så det blir här. Det är värt att notera att i stort sett all tidigare information från "kassören" Engström, utlagt material m.m nu är borttaget från www.veteranjarnvagen.net

Det enda som ligger på .net är den numera så omtalade "kallelsen" samt en uppmaning att uppdatera medlemsregistret och ett ganska tomt stycke om en en handlingsplan.

Ganska intressant utveckling....

För övrigt höjdes debattklimatet rejält, det är även jag tacksam för och väldigt få är anonyma i sin inlägg. Många fakta har kommit fram i ljuset. Uno P's inlägg i tråden längre ner visar på att man hajjat galoppen inom FVJ och själva kommer att utlysa ett extra möte innan ordinarie årsmöte för att diskutera framtiden. Ett steg i rätt riktning.

Skulle förvåna mig storligen om mötet på lördag slutar i något som helst annat än att "stämman" upplöses direkt, m.h.t att den inte är behörigen utlyst. Sen kan man ta nya tag på de stämmor som kommer framöver som förhoppningsvis går av stapeln under lite lugnare och gemytligare former.

Det är bara att önska FVJ medlemmar lycka till framöver! :-)

//Fredrik Lundström


Hela tråden: