Morrgans åsikt om FVJ (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Uno P ⌂ @, Wednesday, January 16, 2008, 08:50 (5938 dagar sedan) @ Fredrik Lundström

För övrigt höjdes debattklimatet rejält, det är även jag tacksam för och väldigt få är anonyma i sin inlägg. Många fakta har kommit fram i ljuset. Uno P's inlägg i tråden längre ner visar på att man hajjat galoppen inom FVJ och själva kommer att utlysa ett extra möte innan ordinarie årsmöte för att diskutera framtiden. Ett steg i rätt riktning.

Skulle förvåna mig storligen om mötet på lördag slutar i något som helst annat än att "stämman" upplöses direkt, m.h.t att den inte är behörigen utlyst. Sen kan man ta nya tag på de stämmor som kommer framöver som förhoppningsvis går av stapeln under lite lugnare och gemytligare former.

Det är bara att önska FVJ medlemmar lycka till framöver! :-)

//Fredrik Lundström

Tack Fredrik!

Föreningen hajade tidigt galoppen. Redan den 3 januari skrevs nedanstående text på den provisoriska hemsidan samtidigt som det skickades ut till medlemmarna:

"Så snart föreningen åter har fått tillgång till sin ekonomi och hemsida kommer det att göras en genomgång och sammanställning. Det kommer även att genomföras en revision. Därefter kommer det en stadgeenlig kallelse till en extra stämma eller ett tidigarelagt årsmöte."

Nu har föreningen åter fått tillgång till bank och postgiro. Men bokföringsprogram, verifikationer, hemsida och mycket annat är inte återlämnat. En revision får förmodligen vänta tills ordinarie årsmöte.

Uno P


Hela tråden: