FORUMET VETT OCH SANS OMDÖME (Forumet)

av Christer Fredriksson, Friday, August 05, 2011, 21:11 (4641 dagar sedan) @ Johan P

Jag håller med dig om att det visats en mångfald av mycket intressanta fotografier från gångna tider och jag hoppas att det kommer flera. Dessutom hoppas jag att ingen kopierar dessa utan att samtidigt säkrar fotografens namn eller annan källa till dessa så att flera vågar att visa vad de har i sina gömmor. Det är ju dessa bilder, berättelser, frågor och svar, mm som gör detta forum så intressant, bara de som tycker en massa samt tjafsar om ditten och datten kunde hålla fingrar borta från ENTER-knappen så vore allt så mycket bättre och vi skulle kunna få tillbaka de som av en eller annan anledning lämnat detta forum.

Man skall ju inte tro att allt som man tycker eller vill ge uttryck för på ett icke adekvat sätt faller andra på läppen, eller t.ex. det jag tycker är roligt, skall jag ju inte tro att alla andra tycker är lika roligt, eller att mitt ordval eller ironi alltid går hem hos alla. Det kanske är tvärt om och då backar folk, så fungerar vi.

Hoppas att flera undersköna intressantbilder och minnen samt berättelser kommer att visas på detta forum i framtiden samt att besöksantalet, dvs antalet flera unika besökare kommer att finna detta forum intressant och värt att bevaka i framtiden


Hela tråden: