FORUMET, VETT OCH SANS OMDÖME (Forumet)

av Kent Bro, Sunday, August 07, 2011, 20:13 (4640 dagar sedan) @ Lennart Fransson

Det är du Olds, som gör skillnaden här med dina fina bilder och kuliga kommentarer.
Utan dig här blir det inte det samma.
Vad några få messerschmittar och gnisselskruvar tycker ska du inte bry dig om.
Vi andra ställer upp om dom är på dig var så säker.
Så hör upp allihop! Hjälp till här så vi får njuta av Olds inlägg...

Mitt i skogen...L-J


Vad är det för kuligt med: "Jag läste någonstans att en hora har tagit över Stockholm och jag håller med."?

1975 del 39

Jag uppskattar verkligen Oldsmobiles bilder, att han har fotograferat, scannat och laddat upp bilderna på internet. Och att har fört anteckningar så han 35 år senare vet vad som finns på bilden, och när och var den är tagen. För det har han min respekt, tro inget annat, och jag ser gärna fler bilder. Och jag tar gärna del av de funderingar han i övrigt har t ex i 1975 del 39, och jag kan stå ut med denna ständiga bitterhet över en vacklande hälsa. Men varför då förstöra med obegripliga "kuligheter"?

Eftersom jag inte begriper den sortens skämt upprepar jag frågan så kan väl någon förklara för mig vad det är för kuligt med "Jag läste någonstans att en hora har tagit över Stockholm och jag håller med"?

Det är väl kul på ungefär samma sätt som när värden var full på kalaset och sade vad han tyckte om allt och alla, och den som sade emot honom fick bära hundhuvudet för att ha förstört stämningen. Varför inte, kan man fråga sig, det var ju trots allt han som bjöd på spriten. Men innerst inne finns ändå en gnagande känsla av att alltsammans mest är tragiskt...


Hela tråden: