Obligatorisk registrering och inloggning för att få skriva inlägg! (Forumet)

av Trafikchefen Järnvägshistoriskt Forum, Wednesday, November 16, 2011, 19:13 (4537 dagar sedan)

På grund av den senaste tidens händelser har vi beslutat att Järnvägshistoriskt Forum tills vidare ska ha obligatorisk registrering. Det innebär att du måste vara registrerad användare och inloggad för att få skriva inlägg i Forumet.
Läsa inlägg i Forumet kräver ingen registrering eller inloggning.

[i]Registrering och inloggad är tills vidare obligatorisk för alla som vill skriva inlägg i Forumet.
Är du inte registrerad så gör följande. Klicka på "Registrera dig" på forumets huvudsida längst upp till höger. Fyll i dina uppgifter i formuläret och "SKICKA". När detta är gjort får du efter ett tag ett mail till den e-postadress som du har valt. I mailet står det hur du ska göra för att aktivera din registrering.
Fördelar med att vara registrerad användare och inloggad är bland annat: att du inte behöver skriva in "Spam Check" när du skickar inlägg. Du har dessutom 60 minuter på dig att gå in och ändra/redigera ditt inlägg. Vidare är ditt namn eller alias skyddat från obehörig användning. Du kan även tryggt ange din e-postadress eftersom ingen annan, inklusive spamrobotar, kan se den i klartext[/i].

Beklagar att vi måste göra så här, vi hade hoppats i det längsta att få slippa! Tyvärr är det vissa personers "egon" som har drivit oss till detta :-(

Låst
2154 visningar

Hela tråden: