Information om FVJ inlägg - halt! (Järnvägs- och Museiföreningar)

av Trafikchefen Järnvägshistoriskt Forum, Sunday, January 06, 2008, 22:00 (5947 dagar sedan)

Ingen kan ha missat att de bägge lägren inom FVJ har två olika hemsidor. Att på detta sätt föra fram sina åsikter är helt ok så länge som det inte förekommer några slag under bältet.

[color=#c60]Hemsida 1[/color]
Den ursprungliga hemsidan hanteras av Johnny Engström, vilket framgår tydligt, som är vald som kassör av 2007 års årsmöte. Han framför på denna sida sin version av vad som har hänt med exempel. Tyvärr måste konstateras han i stor utsträckning om än något kantigt, är ganska nära verkligheten. På denna talar han vänligt om att den andra hemsidan finns samt har en länk till den. Ett hedervärt beteende i en tvist som denna.

[color=#090]Hemsida 2 [/color]
Den andra och nya hemsidan är anonym. Ingen verkar vilja stå för innehållet för tillfället. Men det är givetvis den andra sidan som för fram sina åsikter.

Dock gjorde deras webmaster ett inlägg som vi tog bort. Varför? Jo, han gjorde ett klart övertramp genom sitt inlägg. Sedan har vi tagit bort ytterligare inlägg som haft anknytning till detta.

Är ni intresserade av detta, läs då de bägge sidornas föreningssidor och försök att läsa mellan raderna så att ni förstår kanske en del av vad som pågår. Tyvärr är det i vissa fall både skönmålningar, desinformation och annat som om det vore krig.

Nu drar vi ett streck i debatten kring FVJ genom att vi kommer att radera alla inlägg som inte håller måttet.
:-|