Nu får det vara nog! (Trafikchefen)

av Nicke nyfiken, Thursday, February 02, 2012, 10:29 (3959 dagar sedan)

Skall man behöva acceptera personligt telefonsamtal med påhopp om långa inlägg från Mr Morgan, NEJ TACK! så gör man inte. Nu är jag trött på denne härskare och detta får bli mitt SISTA!! inlägg i detta forum, flera har fått en släng av sleven bl.a Oldsmobile som skickar så fina minnesvärda bilder som man njuter av.
Låt Morgan ta över detta forum, jag lägger av, mina minnen skall följa med mig i familjegraven som ligger i Kristinehamn.

Tack för mig
Nicke nyfiken:-( :-( :-( :-( :-( :-(

Låst
3182 visningar

Nu får det vara nog!

av Christer Fredriksson, Thursday, February 02, 2012, 11:01 (3959 dagar sedan) @ Nicke nyfiken

Om nu Morrgan är så pass hänsynsfull mot dig att han kontaktar dig per telefon för att framföra sina personliga åsikter samt tyckanden, så tycker jag att det är mycket osmakligt av dig att här på forumet sprida för världen att han har kontaktat dig och framfört vad han velat säga.
Vad har vi andra dödliga för intresse av vad du och Morrgan har för åsikter gentemot varandra?!?

Håll sådant mellan de två parter som berörs, ty det är ju personliga saker och skall ej spridas bland allmänheten! Det är ju fler än vi järnvägsintresserade som ibland läser detta forum!

Bättring Nicke nyfiken och fortsätt på forumet som du alltid gjort med dina minnen, mm och sticker du ut "nosen" på något tydlit sätt, så var beredd på kritik! Det får vi andra göra och ta emot!

Låst
2720 visningar

Nu får det vara nog!

av Jöran Johansson ⌂, NÖ Småland, Thursday, February 02, 2012, 12:06 (3959 dagar sedan) @ Christer Fredriksson

Bra uttryckt Christer! Jag håller med dig helt och hållet. Ev. personliga motsättningar ska inte torgföras här. Dåligt humör förtjänar inte att dokumenteras på forumet då det bara sprider otrivsel. Låt oss i stället acceptera att vi är olika, har olika sätt att uttrycka oss, är mer eller mindre slätstrukna eller utstickande. Låt oss acceptera att det kan ligga något i vad andra säger.

Ta ytterligare ett snack med varandra men uppfatta framför allt det konstruktiva som brukar finnas i alla åsikter, även andras.

Låst
2515 visningar

Nu får det vara nog!

av Baloo, Thursday, February 02, 2012, 11:05 (3959 dagar sedan) @ Nicke nyfiken

Om nu morrgan (gemen bokstav i början ska det tydligen vara...(?!)) tycker att han har rätten att bestämma här så vet vi ju alla hur det ligger till med den saken. Bästa moteld här borde snarare vara att stanna kvar och skriva, fråga och debattera vad du känner för (inom forumets regler naturligtvis men det känns ju självklart) och ignorera honom. Antingen det eller var saklig tillbaka i vått och torrt. Om morrgan inte klarar av att forumet tillhör oss alla så är det ju trist för honom.

Låst
2607 visningar

Nu får det vara nog!

av Morshyttan, horndal, Thursday, February 02, 2012, 12:10 (3959 dagar sedan) @ Nicke nyfiken

Det här är inte bra, min grundsyn är att det är forumvärdarna som bedömer och tar avgörandet, man ska inte behöva få sina bedömda av andra.

Visst tar jag gärna emot ett telefonsamtal vilket har hänt där ämnen som varit uppe diskuteras men det valet är upp till var och en.

Det vi riskerar här med en avgång vilket jag till sist inte hoppas sker, är alla beskrivningar av det persongalleri Gustaf stött på i sitt liv samt dagliga trivialiteter på RB m.fl.:-)

det är den värld som är så viktig att beskriva och sätta namn på för om en tid är allt detta borta.
Vagnar och lok hamnar på museum eller i Morshyttan och några foton ur livet blir bevarade, men om ett halvsekel är dessa tysta liksom alla vykort vi funderar över idag.

Jag tror inte att vår vän i Norrköping missar ett namn eller en händelse för att dela med sig om en egen upplevelse, något som kan vara bra mycket mer värt än en död bild.

Låt och därför begrunda och tänka till vad som skett för det är inte bra att vissa tystas ner eller småjagas för bagatell-fel.:-P

Stötta gärna det här, det finns inte rätt eller fel hos oss utan det bestämmer forumvärdarna och inte vi oavsett vem.

Så berätta gärna mer, det ligger mycket i Baloo,s, Christers och Jörans åsikter så blir det fulländat! :-) ;-) :-D :-D

Eljest får väl vi fåtalet på "Gubbar & Gummor" läsa om hans upplevelser men det vore synd, eller glädja de som läser Rx! :-) :-)

--
är egentligen Staffan Granath utanför horndal

Medlem i föreningen järnvägsmuseets vänner, med gävle som närmaste helgedom

Motto; \"skriv om idag - imorgon är det historia\"

Låst
2392 visningar

Nu får det vara nog!

av Lighthouse, Thursday, February 02, 2012, 12:53 (3959 dagar sedan) @ Nicke nyfiken

Gustav! Förstår din frustration.. Men låt dig inte nedslås av förtrycket , du måste förstå att ofta är det mobbaren själv som mår sämst.. Så ta du och skaka av dig detta och upp på banan igen:-) ingen rök utan eld som man säger.. Tror inte Gustav skulle känna sådan här panik/maktlöshet utan anledning, hur nu detta än ligger till?? Mvh

Låst
2306 visningar

Nu får det vara nog!

av Nicke nyfiken, Thursday, February 02, 2012, 14:24 (3959 dagar sedan) @ Lighthouse

Det är inte bara mig som Morrgan gett sig på, han spydde även galla över stackars Oldsmobile att skicka in för många bilder och kommentarer, jag njuter av hans och andras fina bilder.

Tack för mig

Nicke nyfiken.