Deprecated: Function strftime() is deprecated in /customers/c/d/b/jvmv2.se/httpd.www/gamlaforum/inlagg.php on line 51 Gamla Järnvägshistoriskt Forum - Re: Julläsning

<< Till Järnvägsmusei Vänner

Gamla Järnvägshistoriskt Forum

Till (nya) Järnvägshistoriskt Forum >>

Åter till forumets huvudsida
Observera att detta forum är stängt för nya inlägg

Re: Julläsning

av Anders Ö/NJM onsdagen den 27 december 2006 Baloo: Re: Julläsning

>>>Håller fullständigt med. Det får slutgiltigt räcka nu. Hoppas att administratorn kan sätta slutgiltigt P för fortsatt ÄNDLÖST gnabb. Jag skiter fullständigt i vad som hänt inom AGJ för 10 år sedan, och i förra veckan för den delen oxå. Jag vill se konstruktiv diskussion om jvm-sverige.
>>>/nicke
>>Om man tittar på statistiken på Parsimony finner man att de flesta forum har minskat, Postvagnen ligger på cirka 40.000 klick cirka 50 % av vad som är normalt, Svenskt Tågforum ligger på cirka 4000 klick också på 50 % mot det normala. Järnvägshistoriskt forum ligger på 8000 klick vilket det även brukar göra normalt, under julen har det inte tillkommit så mycket nytt i detta forum så man kan nog dra slutsatsen att många tycker att det är intressant att läsa det som ni inte gillar.
>>morrgan
>Samtidigt kan man dra hundra andra slutsatser lika lätt, helt beroende på vilken orsak man vill peka ut. Det är ändå spekulationer och den läsande skaran är klart varierad i form av intressen och åsikter.Man kan ju jämföra antalet inlägg som tycker att AGJ-debatten hör hemma här respektive inte hemma här och dra en slutsats.....;o))


Hela tråden: