Uppgradering av forumet – trådfärgerna på inläggen (Trafikchefen)

av Lennart Petersen, Friday, August 23, 2019, 21:41 (1695 dagar sedan) @ Arne

Forumet är nu uppgraderat.


Tackar! Finns det någon ny funktion i forumet? Eller handlar det enbart om säkerhetspatchar etc.? :-)


Jag har inte läst på i detalj vad som är ändrat, men jag tror inte det är så mycket som syns för användarna. Men teknisk beskrivning av de olika uppdateringarna finns på denna länk. Dock kan det vara svårt att förstå vad som menas med de olika sakerna.
https://github.com/ilosuna/mylittleforum/releases

Vi hade version 2.4.13 och nu har jag uppgraderat till version 2.4.20.

Ett viktigt skäl till att hålla forumet uppdaterat är att det kan vara svårt att uppgradera från en gammal version. Som exempel krävs minst version 2.3.5 för att kunna uppgradera till de senaste versionerna. Om man försummar att uppgradera kan man hamna i situationen att det överhuvudtaget inte går att uppdatera forumet efter ett tag, något som jag har råkat ut för på ett annat forum.


En följdfråga om forumet efter uppgraderingen till version 2.4.20 gäller färgerna på olästa och lästa länkar. Som det är nu är skillnaden mellan en oläst tråd och en läst dito mycket minimal. Speciellt när jag läser forumtrådarna i min smarta Androidnalle är det svårt att se skillnaden på olästa och lästa inlägg.

Jag har för mig att det var en större färgnyansskillnad på olästa och lästa inlägg tidigare. Kan du därför ställa in färgerna så att det blir klarare skillnad mellan olästa och lästa inlägg i trådarna så vore det bra. :-)

Samma på min iPad, omöjligt se någon skillnad så man får försöka gå på datum och tid och lite gissa sig fram. Om det nu inte finns någon möjlighet att själv ställa in färgerna men jag hittar inte något sådant ?

Låst
1056 visningar

Hela tråden: